Κοινωνικός Τουρισμός Αγροτικής Εστίας 2019: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση ανάδειξης των δικαιούχων - Πως γίνεται η κράτηση δωματίου

Κοινωνικός Τουρισμός Αγροτικής Εστίας 2019: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση ανάδειξης των δικαιούχων - Πως γίνεται η κράτηση δωματίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

 Πως γίνεται η κράτηση δωματίου

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση ανάδειξης των δικαιούχων για τον Κοινωνικό – Ιαματικό Τουρισμό, για το εκδρομικό πρόγραμμα, τα δωρεάν εισιτήρια θεάτρου και τα δωρεάν βιβλία, από τον Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ έτους 2019.

Τα ονόματα των κληρωθέντων δικαιούχω δεν είναι πανέμορφο?ν και οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεων (παρόχων) για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ στο πεδίο Αγροτική Εστία- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (www.opeka.gr). 

Από την Τετάρτη 10 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμες στους κληρωθέντες οι παροχές των προγραμμάτων της ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2019.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα για να παραλάβουν τα δελτία τους :

  1. κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο πρέπει να τους στείλει απαραιτήτως την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).
  2. μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr καταχωρούν οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ,από την Τετάρτη 10/7/2019 τα στοιχεία της κράτησης δωματίου (κατάλυμα και ημερομηνίες διαμονής), σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης (Voucher).
  3. μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή, μπορούν να προσέρχονται (από 10/7/19) σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, αφού όμως έχει παρέλθει χρονικό διάστημα περίπου 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής κράτησης, για να παραλάβουν τα δελτία τους.

Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των Δελτίων από τους κληρωθέντες των προγραμμάτων Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού, εκδρομικού και εισιτήριων θεάτρου είναι 6/9/2019.

Ειδικά για το πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων οι κληρωθέντες μπορούν να προσέρχονται απευθείας στα Βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ μέχρι 30/09/2019.

 

Share on facebook