THETIS HOTEL
Share on facebook

THETIS HOTEL

VIBRANT STAY HOSPITALITY GROUP Ε.Ε.
Τύπος καταλύματος: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Κατηγορία: 2*
Διεύθυνση: ΚΑΡΔΑΜΑΚΗ 3
Πόλη: ΤΟΛΟ
Νομός: ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τηλέφωνα: 2752059203
Φαξ:
Κινητό:
Website: www.hotelthetis.gr/gr/
E-mail: info@hotelthetis.gr

Extra προσφορές και πληροφορίες

- ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Hotel Thetis βρίσκεται υπό καινούρια διεύθυνση από τον Ιανουάριο του 2023. Οι παλιότερες κριτικές δεν αντιστοιχούν στα σημερινά δεδομένα.-
Το 2023 ανοίγει μια νέα εποχή για το Hotel Thetis, το οποίο ανήκει πια στην οικογένεια του Hotel Electra, υιοθετώντας την ίδια φιλοσοφία φιλοξενίας, εκτίμησης και αγάπης προς τον επισκέπτη.
Το Hotel Thetis αποτελεί την προέκταση του Hotel Electra, ως μια αδερφική συνεργασία που συνδυάζει την ποιότητα και την φιλοξενία για να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου ανακαινίστηκαν με την αγάπη και το μεράκι που χρειάζεται ώστε να αποφευχθούν οι αστοχίες του παρελθόντος και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες όπου ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.
Τοποθετημένο στην καρδιά του Τολού, το ξενοδοχείο μας απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης, όπως την αμμώδη παραλία, τα εστιατόρια και τα μπαρ. Απολαύστε την διαμονή σας με θέα την θάλασσα, γευτείτε το πλούσιο πρωινό μας ή χαλαρώστε στην πισίνα μας με ένα cafe Ipanema. Είτε επιθυμείτε απλά να απολαύσετε τον ήλιο, να εξερευνήσετε τον τοπικό πολιτισμό ή να ζήσετε τη νυχτερινή ζωή, το Hotel Thetis είναι η τέλεια τοποθεσία για τη διαμονή σας.
Η προτεραιότητά μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, και το φιλικό προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαστείτε.
Σας ευχόμαστε μια υπέροχη διαμονή!

Συμμετέχει στα προγράμματα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΥΠΑ 2023-2024

Δυναμικότητα: 34 κλίνες
Περίοδος λειτουργίας: ΕΤΗΣΙΑ
Παρεχόμενες υπηρεσίες: Πισίνα, Bar, T.V.,Ψυγείο.,Internet / Wi-Fi, Θέα θάλασσα, Θέα πισίνα, Θέα κήπο

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ e ΕΦΚΑ 2023-2024

Δυναμικότητα: 34 κλίνες
Περίοδος λειτουργίας: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Παρεχόμενες υπηρεσίες: Πισίνα, Bar, T.V.,Ψυγείο.,Internet / Wi-Fi, Θέα θάλασσα, Θέα πισίνα, Θέα κήπο