KERKYRA BEACH HOTEL & APARTMENTS
Share on facebook

KERKYRA BEACH HOTEL & APARTMENTS

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Τύπος καταλύματος: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ-ΔΩΜΑΤΙΑ
Κατηγορία:
Διεύθυνση: ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ
Πόλη: ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ
Νομός: ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλέφωνα: 2661072152
Φαξ:
Κινητό:
Website: www.kerkyrabeachhotel.com
E-mail: info@kerkyrabeachhotel.com

Extra προσφορές και πληροφορίες

Καλώς ήρθατε στο Κατάλυμά μας ( 39°32'24.2"N 19°54'52.3"E ) Προσφέρει θέα σε Βουνό και Θάλασσα σε απόσταση αναπνοής από στάση Λεωφορείου, Παραλίας, εμπορικό κέντρο. Πάρκινγκ (όλα στον κεντρικός δρόμο 80 μ από το Κατάλυμά μας). Το κατάλυμά μας βρίσκετε στο Χωριό Μπενίτσες 10 χλμ. από την πόλι της Κέρκυρας. Στα Καταλύματά μας, με πλήρως εξοπλισμένη Κουζίνα, έχετε την δυνατότητα παρασκευής Γευμάτων. Είναι όλα ευρύχωρα, διακοσμημένα και εξοπλισμένα έτσι ώστε να καλύπτουν τις επιθυμίες των πελατών μας. Χωρίς θορύβους εξωτερικούς θα απολύσετε την απόλυτη ηρεμία. Σας παρέχουμε μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο, η τα Λιμάνια Κέρκυρας και Λεύκινης, με επιπλέον χρέωση.  Μιας που το Κατάλυμα μας βρίσκεται στο Χωριό, σε έναν περίπατο των 15 λεπτών θα τα βρείτε όλα, στα 80 μέτρα το δικό μας COOP MARKET με ΑΤΜ. Ταβέρνες και Caffe, Εστιατόρια, με παραδοσιακή Ελληνική, Μεσογειακή Διεθνή και Θεματική κουζίνα. ΑΤΜ, Φαρμακείο, Γραφεία για εκδρομές, καταστήματα τουριστικών ειδών, Μπαρ, Φρέσκα Ψάρια κ.α. Με αφετηρία το Κατάλυμα μας μπορείτε να επισκεφτείτε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς, Παλάτι Αχίλλειο 2,6 χλμ., Ποντικονήσι, Παραλία Μεσογγή, Ανάκτορο Mon Repo, Εκκλησία Παναγία Βλαχερνών κ.α. 
Ειδική προσφορά πακέτου με ενοικίαση δικού μας αυτοκινήτου με πλήρη ασφάλεια τουλάχιστον για 3 ημέρες, περιλαμβάνει παράδοση παραλαβή σε αεροδρόμιο και λιμάνι στην πόλι της Κέρκυρας. Για το λιμάνι Λευκίμμης με χρέωση 30€.

Συμμετέχει στα προγράμματα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΥΠΑ 2023-2024

Δυναμικότητα: 44 ΚΛΙΝΕΣ
Περίοδος λειτουργίας: 01/04/2023 ΕΩΣ 31/10/2023
Παρεχόμενες υπηρεσίες: T.V.,Ψυγείο.,Κουζίνα,Στεγνωτήρας Μαλλιών,Χρηματοκιβώτιο,Internet / Wi-Fi,Parking,Παιδική Χαρά,Πισίνα,Ομπρέλες / Ξαπλώστρες