Αφιερώματα

Σας καλωσορίζουμε στην καινούργια ενότητα που εγκαινιάζουμε, με τίτλο ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.

Η ενότητα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, είναι μια προσπάθεια, να αναδείξουμε και να γνωρίσετε, περιοχές της ΕΛΛΑΔΑΣ, που μπορείτε να επισκεφτείτε ή να διαμείνετε στις διακοπές σας.

Στην ενότητα αυτή, θα βρείτε μικρά Αφιερώματα σε Περιοχές.

Είναι μια επιπλέον βοήθεια στην αναζήτησή σας, για να επιλέξετε το τόπο των διακοπών σας.

 

ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ Η Σαλαμίνα είναι το μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού Κόλπου και απέχει μόλις ένα ναυτικό μίλι από το λιμάνι του Πειραιά. Η μικρή απόσταση του νησιού από την πρωτεύουσα, σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες και ενδιαφέρουσες επιλογές που έχει να σας προσφέρει, το καθιστούν έναν ελκυστικό προορισμό διακοπών. Η Σαλαμίνα με τις ανεξάντλητες φυσικές ομορφιές, τους γραφικούς κολπίσκους, την πλούσια βλάστηση, κυρίως πεύκα, ελαιόδεντρα και αμπέλια, τα εντυπωσιακά αξιοθέατα, τα αξιόλογα αρχαία μνημεία, τις υπέροχες παραλίες και τη σύγχρονη τουριστική υποδομή, καταφέρνει να κρατά αμείωτο τον ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η Σαλαμίνα, εκτός από τα θαυμάσια αξιοθέατα, τα τοπία με την πλούσια βλάστηση, και τη σπουδαία ιστορική διαδρομή έχει να επιδείξει και πολλές υπέροχες ακτές, με εντυπωσιακές φυσικές ομορφιές και συνεχή εναλλαγή αμμώδους και παραλίας με βότσαλα. Η Σαλαμίνα χάρη στις συνεχείς εναλλαγές των τοπίων και τον ιστορικό πλούτο, υπόσχεται να σας προσφέρει αξέχαστες διακοπές.

ΑΓΚΙΣΤΡΙ - ΑΤΤΙΚΗ

ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ Mια εναέρια περιήγηση επάνω από τις παραλίες του Αγκιστρίου, το οποίο βρίσκεται 55 λεπτά από τον Πειραιά και αποτελεί, ίσως, την καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να κάνει διακοπές κοντά στη Αθήνα. Το Αγκίστρι αποτελεί έναν μικρό επίγειο παράδεισο του Αργοσαρωνικού, πνιγμένο στο πράσινο, με τα πεύκα να "αγγίζουν" τα καταγάλανα νερά του και προσφέρεται για υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές και για χαλαρά, ξεκούραστα Σαββατοκύριακα. Είναι το τρίτο νησί στην Ελλάδα σε αναλογία πρασίνου 80%. Η γενική εικόνα που παρουσιάζει το νησί είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν άλλα νησιά που κατακλύζονται από μαζικό τουρισμό. Ίσως είναι ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα που σιγά - σιγά αποτέλεσε πόλο έλξης και χώρο έμπνευσης πολλών καλλιτεχνών. Το νησί διαθέτει πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ή δωμάτια, κατάλληλα και για οικογενειακές διακοπές. Έχει δύο φυσικά λιμάνια στα οποία προσεγγίζουν τα πλοία. Το λιμάνι της Σκάλας και το λιμάνι του Μεγαλοχωρίου.
Δείτε τα καταλύματα που σας προτείνουμε για τον νομό : ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ