Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθυνών

Ποιοι Είμαστε

Η υπηρεσία koinonikostourismos.gr είναι ένα Ιδιωτικό, Ενημερωτικό, Τουριστικό, Διαφημιστικό portal και μία έγκυρη πηγή ενημέρωσης.
Δεν έχει κανενός είδους σχέση ή άλλης εξάρτησης με τους Αρμόδιους Φορείς του Τουρισμού και των Κοινωνικών Προγραμμάτων.

Σκοπός του ιδιωτικού ιστοχώρου koinonikostourismos.gr είναι, μέσω της συλλογής πληροφοριών από τους αρμόδιους φορείς και την αναδημοσίευσή τους, η δημιουργία ενός πρότυπου χώρου στο διαδίκτυο, όπου οι χρήστες του θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται με τον πιο έγκυρο, πλήρη, διεξοδικό και εύχρηστο τρόπο για τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού.
Χωρίς καμία διαμεσολάβηση ή οικονομική επιβάρυνση.

Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα περιεχόμενα του παρόντος διαδικτυακού κόμβου να είναι ορθά και ακριβή.
Παρέχονται δε μόνο για σκοπούς πληροφόρησης.

Συγχρόνως παρέχουμε το χώρο στους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων να διαφημίσουν το κατάλυμά τους σε ένα site με υψηλή επισκεψημότητα.

 

Αποποίηση Ευθυνών

Το Τουριστικό Διαφημιστικό portal koinonikostourismos.gr , αντλεί τις πληροφορίες που ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ από τους αντιστοίχους Φορείς του Τουρισμού, υπεύθυνους για τα προγράμματα αυτά.

Ο ιστοχώρος koinonikostourismos.gr, δεν ευθύνεται με κανένα τρόπο για την ορθότητα και εγκυρότητα του περιεχομένου των σελίδων του, ή άλλων διασυνδεδεμένων (web links) δικτυακών τόπων που αναφέρονται στις σελίδες του. Δεσμεύεται παρόλα αυτά, ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου, οι προβαλλόμενες πληροφορίες να είναι ενημερωμένες και επίκαιρες. Εντούτοις, δεν δεσμεύεται κατά οιοδήποτε τρόπο, ως προς την ακρίβεια, χρονική εγγύτητα και πληρότητα των περιεχομένων που δημοσιεύονται και κατά συνέπεια, δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Επιπλέον, δεν φέρει καμία ευθύνη για θετική η αποθετική ζημία που τυχόν προκλήθηκε ή θα προκληθεί σχετικά με τις πληροφορίες(ημερομηνίες, τιμές, ορθογραφικά λάθη, παραλήψεις κ.λ.π.), τις υπηρεσίες, το περιεχόμενο ή τυχόν διαφημιστικό υλικό που μπορεί να προβάλλεται.

Το koinonikostourismos.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να προσθέσει, αφαιρέσει ή και να τροποποιήσει στις ιστοσελίδες του, οποιοδήποτε δημοσιευμένο διαδικτυακό σύνδεσμο (URL) ανά πάσα στιγμή.
Το koinonikostourismos.gr, παραπέμπει σε άλλους διαδικτιακούς χώρους (sites), για το περιεχόμενο των οποίων δεν φέρει καμία ευθύνη.

Η υπηρεσία koinonikostourismos.gr, παρέχει δωρεάν πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό και συντηρείται μόνο από τις διαφημίσεις που προβάλλει στις δικές του ιστοσελίδες.

 

Απαντητικές - Επικοινωνία

Τo portal koinonikostourismos.gr δεν υποχρεώνεται σε οποιασδήποτε διευκρίνιση, εξυπηρέτηση ή παρατήρηση σε θέματα αρμοδιότητας των αντιστοίχων Φορέων των Προγραμμάτων του Τουρισμού.

Ως εκ τούτου ουδεμία απάντηση τηλεφωνική, έντυπη ή ηλεκτρονική θα δίνεται για θέματα που εμπίπτουν της αρμοδιότητα των Φορέων των Προγραμμάτων του Κοινωνικού Τουρισμού και οι δικαιούχοι θα πρέπει να ανατρέξουν στους αντίστοιχους φορείς ενδιαφέροντός τους.

Μεμονωμένες απαντήσεις σε θέματα σχετικά με την λειτουργία και τον σκοπό του site θα δίνονται κατ’ εξαίρεση, κατ’ επιλογή και σύμφωνα με το συμφέρον της εταιρείας koinonikostourismos.gr.

Το Ιδιωτικό Τουριστικό Διαφημιστικό site koinonikostourismos.gr , αντλεί τις πληροφορίες που αναδημοσιεύει, από τους αντιστοίχους Φορείς του Τουρισμού υπεύθυνους για τα προγράμματα αυτά και έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους δικαιούχους και τις ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ.

Αν πάρα ταύτα, οι δικαιούχοι δεν καλύπτονται, μπορούν να ανατρέξουν στα ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ώστε να αντλήσουν τις πληροφορίες που θα χρειαστούν από τους αντίστοιχους Αρμόδιους Φορείς των Προγραμμάτων του Τουρισμού.

 

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις σελίδες μας, θα υποθέσουμε πως συμφωνείτε  με αυτό.

Οποιαδήποτε χρήση του koinonikostourismos.gr συνεπάγεται την από μέρους σας αποδοχή όλων των προαναφερθέντων όρων.