Αφιερώματα

Σας καλωσορίζουμε στην καινούργια ενότητα που εγκαινιάζουμε, με τίτλο ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.

Η ενότητα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, είναι μια προσπάθεια, να αναδείξουμε και να γνωρίσετε, περιοχές της ΕΛΛΑΔΑΣ, που μπορείτε να επισκεφτείτε ή να διαμείνετε στις διακοπές σας.

Στην ενότητα αυτή, θα βρείτε μικρά Αφιερώματα σε Περιοχές.

Είναι μια επιπλέον βοήθεια στην αναζήτησή σας, για να επιλέξετε το τόπο των διακοπών σας.

 

Νομός ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΤΣΙΛΙΒΙ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ Στα βορειοανατολικά της Πόλη της Ζακύνθου, βρίσκεται το Τσιλιβί. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Τουριστικά Θέρετρα της Ζακύνθου και απέχει 4 χλμ. από την πρωτεύουσα και 9χλμ. από το αεροδρόμιο. Το θέρετρο, είναι περικυκλωμένο από καταπράσινους ελαιώνες και αμπέλια, προσφέροντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και τον αέρα της εξοχής. Σε μικρή απόσταση από τον Οικισμό θα βρείτε γαϊδουράκια, κοτόπουλα και κατσίκες, να κοιτάζουν κατάματα τους περαστικούς τουρίστες που τα φωτογραφίζουν. Το θέρετρο, είναι πλήρως οργανωμένο με όλες τις υποδομές και παροχές που μπορεί να ζητήσει ο παραθεριστής. Διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα όλων των κατηγοριών. Ακόμα στο θέρετρο, θα βρείτε μια ποικιλία από παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια, που θα σας προσφέρουν μια αυθεντική ελληνική γαστρονομική εμπειρία. Μπορείτε να απολαύσετε νόστιμο, τοπικό φαγητό που σε συνδυασμό, με τα καφέ και τα μπαρ της περιοχής, θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Η παραλία του Τσιλιβί, είναι φημισμένη και σημείο αναφοράς. Έχει βραβευτεί με «Γαλάζια Σημαία» και είναι μια από της πιο καθαρές παραλίες σε όλο το Ιόνιο. Είναι οργανωμένη, ρηχή, αμμώδης και ασφαλής για τα παιδιά.
Με κέντρο τον οικισμό μπορείτε να πραγματοποιήσετε μικρές εκδρομές σε όλο το Νησί. Αξιοσημείωτα μέρη για επίσκεψη είναι το ενετικό Κάστρο στην Μπόχαλη, με την πανοραμική θέα προς την πόλη της Ζακύνθου και ο Λόφος του Στράνη, οπού ο Διονύσιος Σολωμός, εμπνεύστηκε τον «Εθνικό Ύμνο» και το έργο του «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι». Ο Οικισμός του Τσιλιβί θα ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας, αφού καταφέρνει να συνδυάσει το τέλειο περιβάλλον για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές και διασκέδαση για όλες της ηλικίες. Σίγουρα, το θέρετρο αυτό, φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί αρνητικά από τον τουρισμό και θα σας κάνει να θέλατε να το επισκεφτείτε ξανά.
Δείτε τα καταλύματα που σας προτείνουμε για τον νομό : ΖΑΚΥΝΘΟΥ